x

tuča pjevačica iznenadila javnost

Kakve ti je slike slao, dr.ljo? Editine komšije otkrivaju detalje tuče s Indi: Ispred zgrade stoje dijelovi razbijenog telefona!

Snimak brutalne tuče sestara Indi i Edite Aradinović podigao je veliku prašinu u javnosti, koja je šokirana scenama fizičkog nasilja koje se u njemu pojavljuju. Dan nakon što se video proširio portalima i društvenim mrežama, ekipa Kurira posjetila je zgradu na Zvezdari u kojoj se incident dogodio.

Tamo su  porazgovarali sa zgroženim komšijama, koje su otkrile šta se dešavalo tokom makljaže, kada su pomahnitale sestre razdvajali javnosti nepoznati momak i majka ove dvije pjevačice.


Foto: Kurir

- Ovdje u iznajmljenom stanu žive Edita i njena majka Florija. Šokirani smo i zgroženi tučom. Sve je snimio komšija koji je izašao na terasu da popuši cigaretu. Međutim, čovjek se sad plaši da ga Edita ne pretuče kao svoju sestru zbog toga što se snimak pojavio u javnosti. Ja sam lično čula, jer me je buka u hodniku jako uplašila, kako Edita viče na Indi:"Kakve ti je slike i poruke slao, dr.ljo? Mamu li ti j..em! Sad ih ni ti nećeš vidjeti!" To je bilo tako glasno i neprijatno, jedna komšinica je htjela da zove policiju. Ovdje ima male djece u zgradi, ima i puno Rusa.


Foto: Kurir

- Svi su bili istraumirani. Čovjek koji ih je razdvajao napolju tu se slučajno zatekao, on je operater koji je namiještao neke kablove. Zato je bio onako zbunjen, nije znao šta ga je snašlo. Da Florija nije čula viku i zapomaganje, možda bi pala i krv. Stvarno ne znam koji im je bio đavo. Eno, i sada stoje dijelovi telefona koji se razbio kada ga je Edita zafrljačila na beton. Pokazaću vam - završava stresirana komšinica, u šta smo se i sami uvjerili nekoliko trenutaka kasnije, piše Kurir.


Foto: Kurir

U neposrednoj blizini njihove zgrade još jedna komšinica je rekla da je ova tuča nije iznenadila i da su se ovakve scene između sestara već dešavale.

- Eh, sine moj, nije ovo prvi put. Dosad su se samo glasnije svađale i gurkale. Šta ćeš? Jadna Florija sa njih dvije, nije ni njoj ženi lako. Mnogo se stresira zbog njih dvije, a ni sama nije najboljeg zdravlja - istakla je sagovornica.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.