x

Otkriveno šta je rekao hrvatskom napadaču

Kalinić izbačen iz tima, Gattusove riječi nisu nimalo bezazlene

Hrvatski napadač Nikola Kalinić nije u konkurenciji za današnju utakmicu na San Siru koju igraju Milan i Chievo u okviru 29. kola italijanske Serije A.

Italijanski mediji prvobitno su objavili jučer da Kalinić neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu zbog lakše povrede, ali čini se da je istina potpuno drugačija. Navodno, Gennaro Gattuso je odlučio da ostavi Kalinića na tribinama jer nije zaslužio da se nađe u ekipi.

Mediji na Apeninima jutros su objavili da je bilo veoma burno na jučerašnjem treningu Rossonera. U centru pažnje bili su Kalinić i Gattuso, a sve je eskaliralo kada je italijanski stručnjak poručio 30-godišnjem napadaču da neće igrati protiv Chieva.


"Otkako sam ja ovdje ti ne pokazuješ nikakvu želju na treninzima i utakmicama. Nisam vidio od tebe danas ama baš nikakvo zalaganje. Nećeš igrati sutra protiv Chieva", poručio je Gattuso hrvatskom napadaču.

Kalinić je ljetos stigao u Milan kao veliko pojačanje iz Fiorentine, ali je uspio postići samo četiri gola u 30 odigranih utakmica ove sezone u dresu Milana. Utakmica na San Siru igra se danas od 15 sati.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.