x

novi detalji

Kaluđerović posjetio porodicu Borilovića? Nove informacije iz CG: Neno presudio monstrumu pa izjavio saučešće njegovim najbližim!

Svjetlana Đokić, novinarka podgoričkih "Vijesti", istakla je da policija obezbjeđuje porodicu ub.ce Vuka Borilovića koji je u piru ubio 10 osoba, ali da to nije samo zbog krvne osvete.

- Juče se pojavio podatak da je Cetinjanin Nenad Kaluđerović, za koga se vjeruje da je okončao krvavi pir, lično bio i izjavio saučešće porodici ubice Borilovića. Preuranjeno je i teško govoriti da li postoji strah od krvne osvete kada je riječ o najvećem zločinu u Crnoj Gori - kaže Svjetlana Đokić za Kurir televiziju.

Novinarka dodaje da je ova tragedija potresla i zemlje regiona.


- Zbog ove tragedija proglašena je trodnevna žalost, a stiglo je i bezbroj telegrama crnogorskim vlastima u kojima se izjavljuje saučešće zbog ove užasne situacije. Ovo je nezapamćeni zločin koji se do sada nikada nije dogodio u Crnoj Gori - kaže novinarka.

Ona je dodala da se stiče utisak da su svi u šoku i nevjerici.


- Ključno pitanje je da li je policija mogla da reaguje i da smanji broj žrtava. Policija je bukvalno goloruka otišla u obračun na Borilovićem koji je bio u velikoj prednosti u odnosu na njih jer je sa brda pucao po njima. Cetinjska policija nije bila opremljena. Bila je bez pancira i adekvatnog naoružanja - kaže novinarka podgoričkih "Vijesti".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.