x

Farre tek treba da pobijedi, ali ima viziju

Kandidat za predsjednika Barcelone Messiju nudi projekt

Jedan od kandidata za novog predsjednika Barcelone, Jordi Farre, tvrdi da klub od Lionela Messija mora napraviti Michaela Jordana.

On smatra da Messiju treba ponuditi projekt za cijeli život u Barceloni i dati mu ulogu kakvu je imao svojevremeno Michael Jordan u Chicago Bullsima.

"Messiju moramo ponuditi projekt za cijeli život u Barceloni. Messiju moramo dati ulogu kakvu je Jordan imao u Bullsima. Radimo na tome da mu ponudimo cjeloživotni projekt u klubu", rekao je Farre za radio Esport3.


"Već smo pričali s njegovim predstavnicima, imamo prijedlog. Ne radi se ovdje o ekonomskom problemu, Leo je već zaradio dovoljno novca. Ovo je ljubavna priča. Siguran sam da imam projekt koji bi uvjerio Messija", tvrdi Farre.

Farre je tek jedan od šestorice kandidata za novog predsjednika Barcelone, a od toga će uveliko zavsiti i hoće li Messi ostati u Barceloni.


Podsjećamo da je Argentinac pokušavao otići minulog ljeta, na kraju je bio primoran da ostane, no već u januaru bi moglo doći do velikih promjena. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.