x

Kao prvo, istuširaj se! Krunićeva žestoko po bivšoj drugarici: Samo mažeš, lažeš! Idi da te Srbija ne gleda bar 2 godine!

Bivša zadrugarka Jelena Krunić oglasila se putem društvene mreže Instagram, pa žestoko oplela po nekadašnjoj rijaliti prijateljici Luni Đogani, zgrožena scenama koje su se u posljednje vrijeme odvijale. 

U svom obraćanju koje je, kako je odmah istakla - posljednje na ovu temu, potkačila je i njenu majku Anabelu, kao i njenog bivšeg supruga Andreja Atijasa, te zaključila kako bi Đoganijevoj najbolje bilo "da se pokupi i ode iz zemlje", te da je "nema minimum dvije godine".


"Evo, javno se obraćam... gospođi Luni Đogani. Prvo se istuširaj poslije tri dana zatvora! Pričaš priče, lažeš mažeš, a vraćaš se kod 'druga', j..ača Gastoza koji te je izdao po ko zna koji put. Koji bi ti muškarac preko toga prešao, pogotovo što ideš kod osobe koju tvoj dečko ne voli? Kome ti tjeraš kontru? Sve si slagala javno", počela je Jelena, pa ubrzo i dodala:


"Slušaš mamu i tatu da ti pričaju priče koji su zakazali kao roditelji. Anabela ostavlja dijete od 15 godina da ga čuva čovjek koji se liječi od alkoholizma i n.rkomanije. I koji je pipkao Lunu, što joj je kao izetjelo... Ostavila si mu dvoje ženske djece... Baš me briga da li ćete me tužiti. Dokle više da mažete i lažete? Kakva bre fama?!" bijesno je pričala ona.


"Luna, moj ti je savjet da poslije ovoga ne budeš javna ličnost. Pokazala si sve najgore o sebi... Ja bih ti kao bivši prijatelj preporučila da kad izađeš, da se pokupiš i odeš u tri lijepe... Da prodaš stan za koji si još dužna i da te Srbija i Balkan ne vide minimum jedno dvije godine", poručila je Jelena.



(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.