x

NE ŽELI VIŠE U ZADRUGU

Karić donio važnu odluku: Oprostio se od rijaliti karijere, obratio se Velikom šefu, a malo ko je znao da je imao poseban ugovor!

Stefan Karić bio je učesnik posljednje dvije sezone rijalitija "Zadruga", gdje je privlačio veliku pažnju.

On je po izlasku iz Bijele kuće raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević, sa kojom je i započeo vezu pred kamerama rijalitija. Karić je naveo da ga je nekadašnja misica gušila, te je riješio da nastavi život slobodno.

Stefan je donio odluku i da više neće biti dio šou programa i da se njegova rijaliti karijera završila.


- Bilo nam je fenomenalno večeras. Želim da se obratim Velikom šefu i šefici, da se zahvalim na svemu što su učinili za mene, što su mi omogućili da budem dio ovog šoua. Ovo je moja posljednja emisija "Narod pita". Hvala na svemu i što ste me trpjeli u nekim situacijama i što ste mi progledali kroz prste za neke stvari. Hvala i svim ljudima koji su bili uz mene, ovo je kraj moje rijaliti karijere - rekao je Stefan.


Podsjetimo, jednom prilikom tokom "Zadruge 5" povela se priča oko ugovora koje takmičari imaju u ovoj sezoni, pa je Stefan Karić otkrio detalj koji nije bio poznat do tada.

Naime, on je otkrio da ne koristi toalet koji koriste svi ostali zadrugari.

- Meni je u ugovoru jedna od stavki da ne koristim WC napolju. To imam u ugovoru. Poznato je to od prije, to je zbog zdravstvenih problema koje imam - rekao je Stefan pred cimerima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.