x

Karić godinama krije da je sterilan: Stefan ne može da ima djece, ide na liječenje u Švicarsku!

Stefan Karić važi za najvećeg zavodnika "Zadruge 3", a njegovim brojnim aferama sa ljepoticama iz svijeta estrade priča se i danas. Kako Rijaliti saznaje, Karić krije da ima zdravstveni problem zbog kojeg nije u mogućnosti da osnuje porodicu.

Naime, Stefan je saznao bolnu istinu da ne može da ima djecu prije tri godine, kada je sa tadašnjom djevojkom planirao da osnuje porodicu. Njih dvoje su pokušavali nekoliko puta, a kako njegova partnerka nije ostajala trudna, odlučili su oboje da posjete ljekara i vide u kome je problem. Kada su stigli rezultati, Stefan je saznao da je sterilan i nikome o tome nije pričao, to je bila njegova i njena tajna.

Izvor blizak porodici Karić je za Rijaliti otkrio Stefanov dugogodišnji problem i ispričao nam koliko je to saznanje da ne može da ima djece loše uticalo na njega, kao i koliko je propatio zbog toga.


- Stefan je divan mladić, potiče iz jedne ugledne i dobre porodice. Nažalost, u životu se loše stvari obično dešavaju dobrim ljudima. Kada sam saznala da je Stefan sterilan, duša me je zaboljela. Dugo je tu bolnu istinu krio od svih, ali kada je zapao u depresiju, požalio se prvo majci jer sa njom ima veoma lijep odnos - kaže izvor blizak Karićima i dodaje:

- Danima je plakao, nije izlazio iz kuće, njegova majka je popričala i sa njegovim ocem Osmanom, pa su odlučili da potegnu sve veze i nađu najboljeg specijalistu za muški sterilitet. Stefana je u početku bilo sramota da priča o tome, pa ga je majka vodila i na nekoliko terapija kod psihologa kako bi mu bilo lakše i kako bi ispričao sve što mu stoji na duši.


Kako naš izvor dalje otkriva, Karić je nakon nekoliko pregleda u Beogradu stupio u kontakt sa ljekarima u Švajcarskoj, gdje će nakon rijalitija otići na liječenje.

- Njegovi roditelji su prvo kontaktirali s najboljim specijalistima u našoj zemlji, koji su im pomogli i povezali ih sa stručnim timom iz Švajcarske čija je specijalnost upravo muški sterilitet. Stefanu će tamo prvo biti urađeno testiranje, odnosno laboratorijska analiza sjemene tečnosti, nakon čega će se saznati kojom metodom će ga liječiti - završava izvor blizak Karićima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.