x

javno joj zaprijetio

Karić spavao sa Kijom? Nakon što je Kockareva isprozivala Stefana i misicu, oglasio se Osman!

Otac rijaliti učesnika Stefana Karića, Osman, nije ostao imun na kritike koje je sinoć njegovom sinu uputila pobjednica "Zadruge 1" i pjevačica Kristina Kija Kockar.

Naime, na zvaničnom Jutjub nalogu Zadruge, pojavio se klip sa naslovom "Kija na najfiniji način spustila misicu i Karića", u kom Kockareva sa ironijom u glasu poručuje ovom paru da nastave kako su išli do sad, a Osmana je, sudeći po objavama na njegovom Instagram nalogu to pogodilo, pa je poručio sljedeće:


- Kažu spustila ih "književnica", njegovim izlaskom će napokon izaći i istina koja se do sada krila, da kar.na je bila - napisao je Osman, aludirajući na to da je njegov sin Stefan imao intimne odnose sa Kijom.


- Ja nisam slon, nisam ni konj, svjestan sebe jer nikog ne j..em, nešto vam trebam, naivan nisam i stalno vas vrebam, znam i to, da sam desna vam ruka, ne trpim laž, od laži mi je muka. Uvijek stojim iza svojih riječi, nema od mene fan Zadruge veći. Deset mjesta prazno pa tek onda drugi i treći, jer ja sam fan rijalitija najveći - zaključio je u svom stilu Osman u ovom obraćanju na Instagramu.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.