x

Karićev otac Osman se sjetio pokojne Dijane sa kojom je njegov sin bio u vezi, pa ovim prizorom rasplakao mnoge: Ovako je bilo u vrijeme njihove najveće ljubavi! (FOTO)

Otac učesnika ''Zadruge 3'' Stefana Karića, Osman Karić poznat je po tome što se ne libi da bez dlake na jeziku komentariše dešavanja u najgledanijem rijalitiju, ali i izbore svog nasljednika, kada je njegov ljubavni život u pitanju.

Osman je tako više puta u posljednje vrijeme oštro kritikovao bivšu rijaliti partnerku svog sina Ivu Grgurić, ali i javno podržao njegovu trenutnu romansu sa Ivanom Šopić.


Međutim, reklo bi se da Osman ne može da preboli smrt djevojke sa kojom je Stefan bio ranije. U pitanju je pokojna misica Dijana Milojković, koja je preminula prošlog ljeta nakon teške borbe sa kancerom.


Iako su Stefan i Dijana raskinuli prije tragedije, Osman i dalje ne može da se pomiri sa tim, te je na storiju na Instagramu objavio fotografiju koja će rasplakati mnoge. Na njoj su Stefan i pokojna Dijana u vrijeme svoje najveće ljubavi, a pored njih je i Karićeva maćeha Kristina.


(Pink.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.