x

Trend alert

Karirano je uzorak sezone!

Ove godine karirani uzorci su u centru pažnje. Ako mislite da su dosadni, novi trend u ovom uzorku razuvjeriće vas, jer sada je šareniji nego ikad prije.

Karirani sakoi, hlače, suknje ili čak karirano od glave do pete. Svaka modno osviještena žena ima barem jedan karirani odjevni predmet u svom ormaru.

Šta je novo u 2018. godini kada je riječ o ovom uzorku? Karirani uzorak ne dolazi u tužnim i tmurnim smeđim ili sivim nijansama, već u živim i svijetlim bojama.

Kao i kod svih privlačnih i upečatljivih uzoraka, postoje dva načina kako nositi karirani uzorak u bojama. Ili se zanesite i kombinujte ih s drugim živim i upečatljivim uzorcima ili ih pak sparite s “običnim” osnovnim komadima koji će neutralizovati cijeli izgled.

U šarenoj verziji izgledaće posebno harmonično kada za ostatak kombinacije obučete boje koje se već nalaze u vašem kariranom uzorku. To će dodatno istaknuti karirani uzorak koji ove sezone svakako želite da naglasite.

Moderne djevojke koje se tek prilagođavaju ovom trendu te su odlučile polako isprobavati šarene uzorke, najradije odabiru jeans ili alternativne diskretne tonove kao što su oni bež, crni ili bijeli.

Uticanje blogerice i dame Instagrama najbolji su primjer kako nositi nove trendove pa tako i ovaj, već nam drag trend šarenih kariranih uzorka.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.