x

veliko srce pjevačice

Karleuša donirala 3.000 eura udruženju za zaštitu životinja: Zaposleni plakali od sreće!

Pop zvijezda Jelena Karleuša trenutno vodi brigu o psu koji je prošao kroz golgotu, i to od strane ljudske ruke.

Alfi su masakrirali obe noge, rep, nanijevši mu i niz drugih povreda, a pjevačica je vidjela apel jedne stranice na Instagramu i preuzela sve troškove na sebe.

Naime, pomenuta stranica se sada oglasila i otkrila gest Jelene Karleuše koji je ona htjela očigledno da sakrije od javnosti, a u pitanju je ogromna donacija za to udruženje koje vodi brigu o životinjama.


- Svi znate da je Jelena Karleuša najveći borac za prava životinja. Tome svjedoče mnogobrojna djela kojima iznova pokazuje koliko ima empatije i ljubavi za ugrožene i napuštene životinje. Sigurno ste vidjeli i priču o Alfi koji je sada Jelenina briga. Danas, dok je Alfa na operacionom stolu pod anestezijom… dok se Jelena lavovski bori za njegov život kako bi dokazala da je ruka dobra jača od ruke zla koja ga je povrijedila. Baš danas je Jelena i našem udruženju poslala veliku donaciju za brigu o životinjama. Donacija koju smo ovog puta dobili ostavila nas je bez teksta, plakali smo i gledali u ugovor o donaciji na kome je navedena cifra koju Jelena donira, riječ je o iznosu od 353.000 rsd. (op.a. što je oko 3.000 eura)


- Beskrajno se zahvaljujemo na velikom doprinosu u humanitarne svrhe i doprinosu koji Jelena daje za napuštene i ugrožene životinje. Da podsjetimo, Jelena je i prošle godine iz našeg udruženja udomila psa koji je bio napušten, izgledao je nezapamćeno zanemareno… Jelena je i tada donirala veliku sumu novca kojom smo kupili ogromnu količinu hrane za napuštene životinje o kojima brinemo. Udomljeni Tedi od momenta udomljavanja živi život iz snova, a Jelena ne prestaje da nas ostavlja bez teksta svojim dobrim djelima i ogromnom empatijom prema životinjama. Hvala Jeleni u ime životinja čiji si zaštitinik i ruka spasa - naveli su u objavi na društvenoj mreži Instagram.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.