x

otkriveno

Karleuša i Duško još nisu potpisali papire za razvod: Isplivala i nikad viđena porodična fotka, Jelena među prvima bacila lajk!

Jelena Karleuša se još uvijek nije zvanično razvela od supruga Duška Tošića, saznajemo od dobro obaviještenog izvora.

Kao što je Kurir već pisao, ona još od januara mirnim putem pokušava da zajedno sa suprugom prevaziđe sve bračne nesuglasice, a izgleda da od toga i dalje ne odustaje. Kako kaže izvor njen suprug i ona još uvijek nisu potpisali sporazumni razvod.


- Iako je trebalo da to obave još onda kada je Jelena o tome i zvanično obavijestila svoje pratioce na Instagramu, pa i prije toga, iz nekog razloga to je sada više puta odlagano. Niko ne zna pouzdano zašto je tako, ali se pretpostavlja da pokušavaju da riješe nesuglasice, dok postoje i oni koji vjeruju da ipak može doći do pomirenja i da će Karleuša i Tošić odustati od razvoda. Kao što se i više puta pisalo u medijima, oni su i ranije bili na korak od toga da podnesu zahtjev, ali ih je uvijek nešto sprečavalo u tome - rekao nam je sagovornik.


Da se nešto dešava na tom polju, upućuje i činjenica da je Karleuša u posljednje vrijeme sentimentalna prema bračnim uspomenama. Jedna od njih je i fotografija koja se nedavno pojavila na jednoj od brojnih pjevačicinih fan stranica, a na kojoj se ona vidi kako u vrijeme najveće ljubavi uživa sa Tošićem na bazenu jednog hotela. Ova fotografija joj se svidjela i lajkovala ju je. Pored ovog, Jelena je nedavno na svom Instagram storiju objavila i nekoliko fotografija sa vjenčanja sa Duškom od prije 14 godina, na kojima su se vidjeli i članovi njihovih porodica.


Takođe, pjevačicini fanovi su primijetili i da ona na nekoliko posljednjih nastupa posebno emotivno pjeva svoje balade i te pjesme kasnije kači na svoje društvene mreže. Tako je u junu, prije nego što je izvela jednu od svojih najemotivnijih pjesama "Tihi ubica", na početku pjesme tužnim i plačljivim glasom izgovorila "nažalost", što nije dio teksta ove balade.

- "I nažalost... Budim se sama, oči nikog ne traže" - otpjevala je tada Karleuša, a niko od prisutnih nije mogao ni da nasluti da je ona tada indirektno opisivala porodičnu dramu koju preživljava, a koja je samo mjesec dana kasnije rezultirala njenom objavom o razvodu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.