x

Karleuša je tokom takmičenja uz njegovo pjevanje vrckala zadnjicom, a on je sada izdao prvu pjesmu! (VIDEO)

Vjerovatno svi pamtite sezonu Zvezda Granda kada je u nekoliko trenutaka u studiju nastao pravi lom. Naime, tada je nastupao Emelin, takmičar koji je za kratko vrijeme publiku, a prije svega žiri digao na noge. Mnogi su mu tada rekli da mu se smiješi dobra karijera, dok je sada već i njegov prijatelj Aca Lukas, rekao da je jedan od boljih muških vokala koje je čuo. 


Emelin je nakon takmičenja nastavio da radi na sebi i da ulaze u sve to što donosi showbiznis, pa je danas predstavio svoju novu pjesmu „Tvoje“.

- Značili su mi tada svi komentari. Bilo oni dobri ili loši. Svakako mnogo sam naučio tokom takmičenja. Plasman mi nije ni bio bitan, ali sam ipak više dobio. Dobri komentari, komoditet na sceni i negdje sam uspio da se sam kao pjevač isprofilišem, što sada jedva čekam da predstavim publici. – dodao je Emelin.

Pjesmom „Tvoje“ ne šalje poruku, već poziva publiku da pažljivo poslušaju tekst pjesme, jer se u istoj, kako nam je mladi pjevač otkrio mogu se pronaći svi. Nema sumnje da naredni period donosi mnogo iznenađenja od ovog pjevača, koji je, kako nam je otkrio, ovo je svakako prekretnica kada govorimo o njegovom daljem planu

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.