x

nazivali su ga izdajnikom

Karleuša novom objavom o Balaševiću svima održala lekciju: Godinama je bio satanizovan u medijima, to me tišti i boli kao duboka rana!

Pjevačicu Jelenu Karleušu veoma je pogodila smrt muzičara Đorđa Balaševića. Ona je na svom profilu na Instagramu u više navrata istakla koliko ga je cijenila i koliko joj je žao zbog njegove smrti.

Jelena je danas još jednom naglasila koliko je njeno poštovanje prema Panonskom mornaru.

“Ostalo mi je još nešto na srcu, vezano za Đorđa Balaševića. Moram ovo da napišem, tišti me i boli kao duboka rana”, započela je Karleuša.


“Dobri narode, da nikada niste zaboravili činjenicu da je veliki Đorđe Balašević bio satanizovan godinama i decenijama, da su ga vrijeđali, nazivali pogrdnim imenima, izvrtali njegove riječi, nazivali ga izdajnikom”, nastavila je pjevačica.

“On nije bio pjesnik, on je bio čitav jedan drugi svijet. U njegovom svijetu dobar čovjek se nije držao u šaci, nije se plašio, bio je slobodan. Zato ga je bagra mrzila”, dodala je Jelena.


“A znate zašto ovo pišem? Jer smatram da smo za to mi kao narod krivi. Zašto smo ćutali na sve to? Zar smo takve p..ke? Zašto kao ovce gledamo kako on ispred nas gine i poslušno, bez otpora, napravimo korak napred? Ko je sljedeći za klanje? Zar je jedna glupa plavuša sa velikim s..ama jedini lav koji se ne plaši da kaže istinu o nama?! Sramno je to ljudi, sramno”, oštra je Karleuša.

“Mi ljude poput Đorđa Balaševića i mnogih drugih velikana nismo zaslužili. Nismo dostojni”, zaključila je Jelena Karleuša u svojoj objavi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.