x

Karleuša o razvodu Ane Kokić: Mnogo mi je žao! Zaslužuje da bude sretna!

Javnost je potresao skandal kada je na najveći hrišćanski praznik, Božić, objavljeno da se čak dvije poznate pjevačice razvode - Jelena Karleuša i Ana Kokić. Svi su bili u nevjerici da li je to tačno i čekali da čuju zvanično saopštenje, što se i desilo.

Naime, Jelena Karleuša je putem društvenih mreža demantovala da se razvodi od svog supruga Duška Tošića i istakla da je ta glasina veoma potresla njenu porodicu, dok su Ana Kokić i Nikola Rađen potvrdili da su odlučili da stave tačku na svoj 10 godina dug brak.


U jeku skandala koji je potresao njenu porodicu, Jelena Karleuša odlučila je da se oglasi na Tviteru i pruži Ani Kokić podršku:

- Iskreno, jako mi je žao zbog Ane Kokić i priče o razvodu. Ima dvije kćerke kao ja, žena je koja se bori u ovom poslu hrabro... Želim joj svu sreću, da bude jaka i riješi sve kako njoj odgovara. Zaslužila je da bude srećna. I biće - napisala je Jelena i stavila emotikon srca.


Nema sumnje da je Ani potrebna sva podrška koju može da dobije u ovom trenutku, a sigurno je da je Jeleni veoma zahvalna na lijepim riječima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.