x

preokret

Karleuša povukla riječ o razvodu sa Duškom: Izbrisala objavu gdje govori o krahu braka!

Pjevačica Jelena Karleuša je saopštila da se nakon 14 godina razvodi od bivšeg fudbalera Duška Tošića, a sada je odlučila da obriše ovu objavu.

Pjevačica je u saopštenju na svom Instagram profilu otkrila da su ona i Duško donijeli odluku da se razvedu, te da se na ovu temu više neće oglašavati.

Napisala je i da ona ima starateljstvo nad djecom, a da je sva bračna imovina prepisana na njihove dvije kćerke. Ipak, objava na njenom Instagram profilu više ne postoji.


„Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. O ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životima što je nešto na šta sam navikla… pa navalite“, napisala je Karleuša u objavi, koju je sada odlučila da obriše, a nikome nije jasno zbog čega.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.