x

Karleuša pozvala policiju: Opšta frka na snimanju Zvezda Granda! Evo zbog čega su organi reda intervenisali!

 Jelena Karleuša je doputovala iz Kine, a razlog je snimanje emisije "Zvezde Granda". Ona je skoro nedjelju dana boravila kod Duška Tošića i od tada je na meti svih koji su jedva dočekali da se pjevačica oglasi, a onda i vidi na ulicama Beograda.

U najvećoj tajnosti vratila se u prijestonicu, pa iako je pored sebe imala ljude koji su je čuvali i štitili od fotoreportera, ipak je riješila da i sama na svom storiju objavi snimak kako ulazi na snimanje muzičkog takmičenja.


Inače, pjevačica je kako saznajemo u toku snimanja vidno iznervirana zvala i policiju. Razlog je bio novinar koji je upao u zgradu ne bi li napravio neku fotku, međutim divu je ovo strašno isprovociralo pa je riješila da zatraži pomoć nadležnih, piše Kurir. 


Pjevačica je ubijeđena da iza skandala stoji grupa ljudi, koja njoj i njenoj porodici želi da naudi, pa tako i da je sav sporni materijal zapravo fotomontaža.

.

.

.

.

.(

.

.

.K

.

.

.

.

(kurir)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: [email protected]