x

KARLEUŠA SA KĆERKAMA ODLAZI U AMERIKU!

Pjevačica Jelena Karleuša uzela je nekoliko slobodnih nedjelja, kako bi kćerkama ispunila želju i odvela ih u Ameriku. Naime, kako VIP magazin saznaje, JK će se uskoro otisnuti na prekookeanski put, kako bi sa Atinom i Nikom posjetila nekoliko gradova u Sjedinjenim Američkim Državama, a djevojke planiraju najduže da se zadrže u Los Anđelesu.

- Otkako su za peti i šesti rođendan prvi put bile u pariskom „Diznilendu“, Atinina i Nikina želja je da posjete originalni zabavni park, koji je u Los Anđelesu sagradio Volt Dizni. Maštaju o tom putu već nekoliko godina, a sada je konačno došao trenutak da im mama ispuni najveću želju. Jelena je dugo razmišljala o putu preko Atlantika, a nedavno je presjekla i odlučila da je sada pravi trenutak da s kćerkama ode u Holivud - započinje priču za VIP magazin izvor blizak pjevačici i otkriva razlog zbog kojeg im se Duško neće pridružiti na putovanju.

- Dugo se premišljala da li da krene samo sa kćerkama ili da datum odmora planira prema Duškovom rasporedu. Međutim, kako profesionalni sportisti imaju malo slobodnih dana tokom letnje sezone, Jelena i Duško tradicionalno njegovu pauzu koriste da bi porodično ljetovali na nekoj udaljenoj destinaciji. A prije nego što ovog ljeta odu na Maldive, Bali, ili neko drugo egzotično ostrvo, Jelena će iskoristiti priliku da posjeti Los Anđeles, Majami i Njujork - kaže naš izvor i objašnjava da djevojke planiraju da se zadrže u Kaliforniji minimum dvije nedjelje.

- Karleuša je tokom američke turneje nastupala na Istočnoj obali, te je propustila da vidi Los Anđeles, kao i sve ono što taj grad nudi. U onoj mjeri u kojoj se Nika i Atina raduju odlasku u „Diznilend“, u toj mjeri je i Jelena uzbuđena jer u Holivudu ima puno prijatelja koji već godinama žive tamo. A pošto na Beverli Hilsu živi i Kim Kardašijan, nije isključeno da se njih dvije sretnu - kaže naš izvor i pojašnjava:

- Ništa nije nemoguće kada je riječ o JK i Kim Kardašijan. Svi znaju da ju je najpoznatija američka starleta svojevremeno okarakterisala kao svoju vječitu modnu inspiraciju. Supruga Kanjea Vesta prati Karleušu na Instagramu i redovno joj lajkuje fotografije, a to ne bi radila da ju je Jelena ne zanima. Tako se može desiti da se njih dvije nađu na kafi, slučajno ili namjerno - kazao je naš izvor na kraju.



(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.