x

pokazala emocije

Karleuša se rasplakala pred novinarima na upit o kćerki: Potpuno se slomila nakon koncerta! (Video)

Pop diva Jelena Karleuša održala je spektakularni koncert u Beogradu, gdje je publici priredila veče za pamćenje.

Karli je premijerno izvela 19 novih pjesama. Koncert je započela najpopularnijom pjesmom "Karlyb*tch", a završile je numerom "Minut", koja simboliše minut ćutanja.

Masa je nagradila Jelenu ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a novinari su je sačekali iza bine, kako bi sa njom prvi podijelili utiske.


Karleuša nije mogla da sakrije uzbuđenje, a u jednom momentu je čak i zaplakala.

- Sve je bilo onako kako sam zamislila. Žao mi je što je na momenat pala kiša, ali sve u svemu, mislim da bolju promociju albuma nismo vidjeli na našim prostorima. Ovo se zove promocija, a koncert dogodine. Mislim da je u subotu emitovanje koncerta na televiziji. Mogu ekskluzivno da najavim da ćemo se emitovati u subotu na šest nacionalnih televizija u regionu, tako da smo imali jednu regionalnu promociju albuma. Možda nisam otišla na Evroviziju, ali Evrovizija je došla kod nas - rekla je Karleuša.


Jelena je otkrila da li je imala tremu.

- U mom životu se izgubilo uzbuđenje. Nedavno sam nosila holter, zato što mi otkucaji srca ne prelaze 50, tako da sam ja hladnokrvna žena - istakla je Karleuša.

Jelena je pred kamerama opisala scenu koja je dovela do suza, a tiče se njene kćerke Nike Tošić.


- Da budem najiskrenija, nisam neko ko izlazi, proslavlja i banči. Djeca su mi se maloprije javila u bekstejdžu. Pitale su me za koliko stižem kući, rekla sam im za 15 minuta. Tako da, idem kući da budem sa svojom djecom. Imam dvije strane života, jedna je da visim na saturnu i kamenu, planini... A moj privatni život je nešto sasvim drugo. Jako sam povučena, kućni tip i svo svoje vrijeme provodim isključivo sa djecom. Nika je čak i plakala, bila je jako uzbuđena, a i ja sam očigledno. Ponosne su - rekla je Jelena, koja nije mogla da zaustavi suze.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.