x

na pitanje o braku

Karleuša zaplakala u emisiji uživo: Molim vas, dajte reklame! Diva nikad emotivnija!

Jelena Karleuša zaplakala je nakon što ju je voditelj emisije „Šok tok“ upitao kako je skandal sa eksplicitnim fotografijama uticao na njenu porodicu.

„Ja moram da kažem da je mora porodica zbog toga prošla kroz pakao, ja sam jako teško to podnijela. Ja sam jaka žena, mentalno najjača sam kad je najteže. Ovo je bilo baš teško,“ rekla je, a potom zaplakala.

Zaćutala je, a potom zatražila reklamni blok kako bi se pribrala...

"Ja se izvinjavam gledaocima, i ja imam nekad žutu minutu...ili sat", našalila se kada je ponovo bilo uključenje iz studija.


Neposredno prije toga, Karleuša je govorila o skandalu sa eksplicitnim fotografijama.

„Slike plasirane u medijima, znamo svi ko ih je poslao medijima, nastale su bez moje dozvole, bez mog znanja,“ rekla je ona.

„Ja sam s tim slikama ucjenjivana. Ultimatum je bio da budem sa nekim s kim nisam željela da budem niti nikad nisam bio. Ovaj nesrećnik stvarno nije bio bitan. Najveće zlo su mi tu učinili mediji,“ nastavila je Jelena.


„Ja razumijem da Srbiju i region interesuje kako izgleda moj  organ ali postoji mjera. Kada to pokažeš tri dana, to je negdje i razumljivo. Ali kada svaki dan iz sata u sat, iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, pa prođe i godina, ti stavljaš sadržaj protiv Zakona o informisanju, sadržaj koji nikad nisam dala za medije, koji nikad nisam dala,“ objasnila je ona.

„To nisu ljudi, to su neljudi koji ne zaskužuju da se spomenu. Nema ih puno… Čovjek koji je dao sve to je mali i nebitan u svemu ovome. Nije ni svjestan šta je učinio. O muškosti tu nema ni riječi.“

.

.

.

.

.

Izvor: tracara.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.