x

Katarina Grujić progovorila o vezi sa biznismenom iz Tuzle: On joj je uradio što niko nije!

Katarina Grujić nije uspjela da sakrije koliko je zaljubljena, a izvijesni biznismen iz Tuzle koristi svaku priliku da i on njoj pokaže svoja osjećanja. Međutim, od brojnih iznenađenja jedno joj se posebno dopalo. U pitanju je romantično putovanje u Pariz.

"Mogu da se pohvalim da sam jako sretna i zadovoljna, volim i neko voli mene", kaže pjevačica.

"Prvi put idem s emotivnim partnerom i drago mi je jer znam da će biti savršeno, pogotovo što je to poklon za moj rođendan. Neko ko vas poznaje zna sam šta treba da uradi, tako da me je jako obradovao. Šta će biti tamo, vidjećemo, meni je bitno da se šetam kroz pariske ulice, da slušam njihovu muziku i da popijem neko dobro vino", izjavila je ona, koja vjerenički prsten, kako kaže - ne očekuje.


"Ne očekujem ništa zasad. Očekivaću dijamant možda na mjesecu, ne mora da znači da će biti baš u Parizu, ali svakako je jako rano pričati o tim stvarima", dodala je sa osmijehom.


"Mislim da svaku djevojku osvoji kada dobije iskrenu pažnju od partnera i tu ljubav i poštovanje, onda mora biti sretna na svakom polju. Meni se isto to sada dešava i ne bih ništa mijenjala, savršeno mi je", ne krije ona.


Inače njegov identitet trudi se da maksimalno skriva, kako kaže - iz iskustva.

"Dosta mojih veza je bilo javno i svako je imao pravo da komentariše izbore, a ko smo mi da komentarišemo ili da sudimo? Bavite se ljudi svojim životom, a ja ću svojim. Ako sam ja sretna, šta vas to interesuje i da sam najgora, šta koga to briga - a nisam, ima mnogo gorih od mene koji su radili neke gore stvari", zaključila je Katarina.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.