x

SVI ŽELE NJEGOV OSTANAK

Kawhi Leonard stigao u Toronto na sastanak i izazvao opći haos u čitavom gradu

Jedan od najboljih NBA igrača Kawhi Leonard stigao je jučer u Toronto kako bi se sastao sa čelnicima Raptorsa, a njegov dolazak digao je čitav grad na noge jer se svi nadaju da će MVP prošlosezonskog finala ostati u redovima prvaka.

Leonard je bio ključni igrač Toronta na putu do prve NBA titule u historiji, a nakon kraja sezone njegov ugovor s klubom je istekao i još uvijek svi isčekuju gdje će nastaviti svoju karijeru.

Kao jedan od klubova koji je ozbiljno "zagrizao" za njegove usluge navode se LA Lakersi, što će vjerovatno i biti njegov novi klub ukoliko ne ostane u Raptorsima, no svakako da će Leonard dati priliku i čelnicima Toronta da mu ponude uslove zbog kojih bi ostao u Kanadi.

Koliko čitav ovaj grad želi ostanak Leonarda najbolji je pokazatelj euforija koja je stvorena nakon što se pojavila informacija da je stigao u Toronto na pregovore, a kanadska televizija prikazivala je snimak uživo iz jednog helikoptera koje je pratilo vozilo u kojem je Leonard prevezen od aerodroma do mjesta za sastanak.

Također, ispred samog hotela gdje je sastanak održan, stigao je veliki broj navijača Toronta koji su s nestrpljejem iščekivali epilog svega, a američki mediji pišu da bi Leonard u slučaju ostanka potpisao ugovor na godinu uz mogućnost da bude produžen na još jednu godinu.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.