x

Kaže da vas voli, a ipak vas vara? Da li se objašnjenje krije u OVIH šest razloga?

Postoji ogromna razlika u razlozima zbog kojih žene ili muškarci varaju. Žene uglavnom varaju kako bi uzvratile muškarcu prevaru prevarom, a muškarci varaju iz više razloga.

Pročitajte koji su to najčešći razlozi koji navode muškarca da prevare i iznevjere ženu koju su do jučer obožavali. Možda ćete tako spriječiti da i vi budete jedna od prevarenih žena.


#1 Traži prijateljstvo

Neke žene počinju konstantno da prigovaraju muževima nakon nekog vremena provedenog u braku. Muškarci onda počinju da traže žensko društvo koje ih neće osuđivati i koje će razumjeti kroz šta prolaze. Oni žele ženu koja može da ih prihvati onakvim kakvim jesu.

#2 Voli da se igra

Muškarci ponekad znaju biti djetinjasti i ne žele uvijek da prihvate odgovornost koju brak nosi. Možda čeznu za vremenom kada nisu bili vezani i traže ženu koja će se sa njim opet ponašati spontano.


#3 Voli nezavisne žene

Većina muškaraca voli žene koje znaju da se brinu o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vrijeme zavisiti od njih.

#4 Želi ženu koja je sretna

Ako muškarac osjeti da vas više ne čini sretnom, on će možda potražiti ženu koju će znati da usreći. Muškarci žele partnericu koja je zadovoljna u vezi.


#5 Traži nešto što vi nemate

Da, ovo je plitko, ali istinito. Ako ste prestali da vodite računa o sebi nakon što ste se vjenčali, on će možda potražiti atraktivniju ženu.

#6 Prezire suze

Većina muškaraca ne zna kako da odgovori na suze. Oni u tim situacijama ne znaju šta da urade ili kažu i radije će potražiti nekog drugog umjesto da se suoče sa problemima u svom braku.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.