x

Kćerka mu prešla na Islam, a evo šta je on učinio kada je obukla hidžab

Znam koliko su teške ovakve odluke u današnjem vremenu…Na društvenim mrežama se dijeli objava jedne djevojke koja se vratila islamu i koja je postavila fotografiju sa svojim ocem. Njenu poruku vam prenosimo u cijelosti:“Ja sam sa tatom za vrijeme diplomskog studija. Prošlu nedjelju je bio Očev dan.

Najteže za mene je bilo kada sam prešla na islam to što sam osjećala kako sam povrijedila roditelje. Iako su to prihvatili, znala sam da im to nanosi veliku zabrinutost, pogotovo moja odluka da nosim hidžab što je jasna vizualna deklaracija “Sad sam muslimanka”.

Bila je to borba za sve nas, pa kada je moj otac tražio selfie sa mnom dok sam u hidžabu, a zatim ga podijelio sa ostatkom obitelji, možete zamisliti kako sam se osjećala – moje srce je moglo eksplodirati.Bila je to najljubaznija, najdirljivija gesta. Volim te puno tata jer prihvaćaš moju odluku da budem muslimanka i u hidžabu sve više i više, znam koliko je to teško u današnjem danu i vremenu.


(Senzacija.ba)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je to nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenske regije. Sretan sam u braku, s dvoje djece i lijepom žena. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati testnu poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njenom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek nemojte me zvati, sve dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca cola i rekao mi je svoj šarmaterski šarm, ali ja sam osoba koja nikad vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je isprobati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio da učinim dobro. Drosagiede bi bili sigurni da je sve dobro prošlo i da će me supruga opet vidjeti nakon predivnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. Nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem vam da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili whatsapp na +2349014523836 ili viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.