x

ovo nema niko

Kćerka Tamare Đurić dobila poklon vrijedan 500.000 eura: Starleta ne štedi za mezimicu, a ovo što joj je poklonila nema niko!

Starleta Tamara Đurić ne prestaje da obasipa poklonima svoju mezimicu.

Informer.rs došao je do saznanja da Tamara Đurić na svom placu u Malom Mokrom Lugu otvara veliki vrtić i igraonicu za djecu. Kako izvor tvrdi vrtić će biti javnog tipa, ali cijelu igraonicu riješila je da pokloni svojoj nasljednici.


Tamara je od samog porođaja kćerku obasipala skupocjenim poklonima, od skupih krpica, pa do potpuno novog mercedesa, ali ovo je do sada zasigurno najveći i najskuplji.

Po riječima izvora, za ovu investiciju starleta je odvojila preko 500.000 eura, otvaranje se očekuje krajem marta, a tim povodom se oglasila i Tamara Đurić.


- Ne znam kako ste to uspjeli da saznate, ali kad me već pitate da istina je. Postala sam vlasnica jednog placa na toj lokaciji i riješila sam da uložim novac u vrtić ali i u igraonicu za djecu. O ciframa nikad nisam govorila to znate i sami, ali da u pitanju je velika svota novca koju sam uložila. S obzirom da imam dijete i da imam iskustva sa privatnim biznisom, ovo je bilo više nego logično da uradim. Privatan vrtić za sve mališane, a što se tiče igraonice vidjećemo, neka za sada ostane tako kako ste čuli, a možda na kraju i ne bude tako - govori Tamara kroz smijeh.

.

..

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.