x

Kćerku ti nisam dirala zbog tebe: Luna Đogani više ne da na sebe! Pokrenula krivični postupak protiv nje i policija dolazi u Zadrugu da je vode!

Luna Đogani pokrenula je krivični postupak protiv učesnice treće sezone rijalitija "Zadruga" Saške Karan.

Đoganijeva je pokrenula tužbu jer ju je Saška tokom boravka u "Zadruzi" više puta nazvala ku*vom u toku svađe sa njenim ocem Gagijem Đoganijem.

Tako je Luna riješila da urgentno potraži pravdu na sudu, kom je već dostavila materijal kao dokaz da je Saška vrijeđala.


- Luna je unajmila advokata i tražila da sastavi tužbu za krivicu zbog riječi koje je Saška izgovorila. Zato što je u pitanju krivična prijava, Sašku će policija izvesti iz "Zadruge", kako bi je saslušala. Ona će morati da dokaže tvrdnje da je Luna naplaćivala s*ksualne usluge - govori dobro obaviješten izvor.

Lunu je najviše pogodilo to što je Saška to iznijela pred njenim ocem i zato je odlučila da je sudski goni.

- Dosta mi je više da me blate po rijalitiju, sada će morati da dokaže svoje tvrdnje, lijepo tužba, pa će sljedeći put paziti šta priča u rijalitiju - rekla je Luna.

Podsjećamo da je Karanova tokom svađe sa Gagijem iznijela uvrede na račun njegove kćerke Lune Đogani, nazivajući je pros..tutkom.

- Treba da mi zahvališ što onu tvoju kćerku je*ačicu nisam dirala zbog tebe! Lunjara, pros..tutka koja ide iz kreveta u krevet - bez dlake na jeziku urlala je Saška, a Gagi je riješio da ne pada na provokacije, te se držao po strani.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.