x

započeo novi biznis

Keba postao travar: Počinje da liječi gljivične infekcije, ekceme...

Srpski pjevač Dragan Kojić Keba (60) se okrenuo alternativnoj medicini i započeo novi biznis - proizvodnju preparata za zdravlje na biljnoj bazi. Naime, Keba je spas za dodatnu zaradu našao u novom poslu. Međutim, dok su se drugi pjevači bazirali uglavnom na zaradi putem društvenih mreža, pjevač je odlučio da postane travar.

Kako se navodi, on je sklopio saradnju sa jednim proizvođačem ovakvog tipa suplemenata i pokrenuo svoju liniju namijenjenu za cijeli organizam - počev od zuba, njege lica, pa sve do potencije.

Prvi u nizu proizvoda je krema na biljnoj bazi koja liječi gljivične infekcije, ekceme, promjene na koži, zatim preparat za izbjeljivanje zuba, a postoji i preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorijevanje masnih naslaga, ali i proizvod za čišćenje organizma od parazita, bakterija i gljivica.


Kojić je, kako se navodi, u svoju ponudu uvrstio i kremu za lice za podmlađivanje, a posljednji, ali ne i najmanje važan proizvod tiče se potencije i libida kod muškaraca. Keba je potvrdio da je ovim dugo želio da se bavi.

- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je Bog dao da pjesmom liječim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lijek za dušu i tijelo - rekao je Keba.


- Tako da pojavom viška vremena, zbog svima opšte poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspjeti da zaslužim naklonost i, što je najvažnije, povjerenje svih onih koji probaju proizvode - istakao je pjevač za Kurir.

- Moje ruke imaju bioenergiju, izliječim bol u glavi začas, popravljam raspoloženje stiskom samo na jednom jedinom mjestu, gdje procijenim po osobi da bi trebalo. Izmjerim puls i onda vidim... Dobar sam alternativni doktor, umijem dodirom da promijenim svijest, odnosno raspoloženje, na bolje - kazao je Kojić.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.