x

ZAPANJUJUĆE

Kebina bivša ljubavnica iznijela šok tvrdnje: Meni i kćerki je prijetio bugarskom mafijom, htio je da nam unese strah!

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, Ljiljana Jevremović, godinama se sudski bori da dokaže da je njena kćerka Ina pjevačevo biološko dijete.

Naime, kako Ljiljana tvrdi, Keba sada redovno plaća alimentaciju kćerki koja studira, ali s njom ne želi nikakav kontakt. Čak je i Natašu i Igora okrenuo protiv polusestre, pa sada ni oni ne žele da čuju za nju.


- Sve što je moglo da se stopira i odugovlači, meni se desilo. Počevši od toga da je iz porodilišta na dva mjeseca nekim čudnim okolnostima nestala Inina krštenica - niko ne zna kako se to desilo, do toga da nam je na suđenju prijećeno bugarskom mafijom - kaže Ljiljana za Svet i tvrdi kako je pjevač bio povezan s bugarskim kriminalcima:


- Na jednom ročištu među dokaze koji su se prilagali sudu njegov advokat je stavio tekst iz bugarskih medija koji otkriva kako je Keba povezan s bugarskom mafijom. Iskreno, ne sjećam se tačno sadržaja teksta, ali znam da je sudija samo rekla: "Molim vas, nema potreba za ovim prijetnjama i za ovakvim stvarima." Time je Keba htio da zastraši i sud i mene, ali nije uspio. Istjerala sam pravdu i dugo vukla psihičke posljedice zbog tog stresa. Ja nisam zlopamtilo i sad kažem, kad bi mi se Keba obratio za pjesmu, drage volje bih mu je napisala jer dugo godina nema hit. Treba da se pomognemo. Svakako, kad jednog dana bude pao u postelju, svojoj djeci i nama dvjema će se obratiti za pomoć.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.