x

SAMO 2 PJEVAČICE JE PODRŽALE

Kebina ljubavnica: Zauzela sam se za Suzanu Jovanović oko njenog djeteta, a uslijedilo razočaranje! Ljiljana iznijela tajne prošlosti!

Ljiljana Jevremović progovorila je o burnoj prošlosti sa Draganom Kojićem Kebom i kako je pomogla Suzani Jovanović da dobije starateljstvo.

Iako je ranije važila za jednu od najboljih autorki, tekstopisac Ljiljana Jevremović danas zarađuje za život radeći u poslastičarnici. Kako ističe, nijedan posao joj ne pada teško.

Ona je godinama sarađivala sa najvećim imenima muzičke scene, nekima je i privatno pomogla, uprkos tome što joj se dobro nije uvijek dobrim vratilo, već baš naprotiv.


- Skoro nijedan pjevač nije htio od mene da traži pjesmu, jer su Kebi svi pružili podršku dok je trajao naš sudski proces oko dokazivanja očinstva. Zbog toga nisam imala posla pet, šest godina. Bitni ljudi iz "Granda" nisu željeli da sarađuju sa mnom", govori Ljiljana za "Svet" i dodaje da je zahvaljujući njoj Suzana Jovanović svojevremeno dobila starateljstvo nad sinom Danijelom, a ona je zauzvrat od "Granda" dobila svojevrsnu blokadu:


"Ja sam bila jedna od najboljih drugarica dikretora Centra za socijalni rad u Smederevu, gdje se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želio je da joj uzme dijete i socijalni radnici su rekli da je bolje da on čuva dijete pošto je Suzana pjevačica, ali ja sam se zauzela za nju i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodijeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom, ali nakon toga sam od Granda doživjela razočarenje."


Uprkos tome, Ljiljana govori da postoji nekolicina pjevača koji joj nikada nisu okrenuli leđa:

"Zorica Brunclik me je među prvima pozvala kada se saznalo da imam dijete sa Kebom, čak je poslala i zlato mojoj Ini za prvi rođendan. Vjerovala mi je da se to dogodilo iz ljubavi. Ona ima masku iza koje je mnogo osjetljiva i ranjiva. Sa Slađom Delibašić sjedila sam u školskoj klupi u šestom razredu i jedino je ona imala petlju da me javno podrži kada su me Keba i njegovi saradnici pljuvali."

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.