x

Kemo Muratović u Bosni slavio momačko veče: Serbezovski ga dirnuo u dušu, pa ga pozvao da mu pjeva na svadbi!

Nekadašnji pjevač, a sadašnji biznismen Kemo Muratović je prije par noći lumpovao u poznatom sarajevskom Restoranu Bosna. Uspješni Muratović je itekako imao razloga za to, jer je u društvu brata i 10-ak prijatelja iz Novog Pazara, te legendarnog Muharema Serbezovskog slavio momačko veče. On se ženi za deset dana, a kako se Serbezovski tu noć ``latio`` mikrofona, ``dirnuo`` ga je u dušu, pa je Kemo pozvao Muharema da mu pjeva na svadbi. Nakon dogovora, u sitne sate, njih dvojica su zapjevali i oduševili sve prisutne. 

Muharem Serbezovski je bio prijatno iznenađen ambijentom i uslugom jednog od najboljih restorana u BiH, a naročito je bio oduševljen pjevanjem Ifete Behmen, koja uz CD Band i Nasku Muslića u Restoranu Bosna nastupa preko 10 godina. Serbezovski je istaknuo kako odavno nije čuo nekog da tako dobro pjeva i povjerio se Kemi Muratoviću, kako bi joj volio napraviti pjesmu i da bi ``pokidala`` sve redom. 

 

Kemo Muratović i Muharem Serbezovski su do ranih sati ugodno ćaskali, te naravno, ponajviše pjevali. Svakako, Kemi koji će za desetak dana uploviti u bračne vode želimo svu sreću, a vjerujemo kako će Muharem napraviti pravo slavlje na njegovom vjenčanju. Atmosferu iz Bosne pogledajte i u ostalim video snimcima. 

Kemo Muratovi? i Muharem Serbezovski

Restoran Bosna

Butmirska cesta br. 8 ; ILIDZA

+387 61 135 590

ekskluziva.ba

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.