x

pukla ljubav

Kenan se oglasio nakon skandala sa Rialdom: Branio sam se!

Nakon što je pjevačica Rialda Karahasanović priznala da je pretrpjela fizičko nasilje od svog bivšeg dečka, Kenana Tahirovića, za medije se oglasio i on.

Kenan je iznio svoju stranu priče, gdje je otkrio da se samo branio od bivše zadrugarke, i da je u tom momentu 'zakačio'.

- Posvađali smo se, došlo je do toga, udarila me u desnu sljepoočnicu. Ja znam da je jesam zakačio, ali nisam htio da je udarim. Sve se dogodilo dok sam vozio, podigao sam ruku da se odbranim od narednog udarca i u tome sam je zakačio - rekao je Kenan.


Tahirović ističe da Rialda za svoje tvrdnje nema nikakav dokaz.

- Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gdje se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom. Znao sam čemu ovo vodi, sad joj pjesma izlazi, i njen novi brand, tako da njoj treba hajp. Ako dođe do kraja objavit ću ovaj razgovor, gdje se sve dobro čuje. Glupo mi je što je ovakva svađa izašla u javnost, smiješno mi je da govori da je neko čuo s nekog sprata. Ima poligraf, koji može da otkrije ko je koga udario i kako je sve bilo - tvrdi Tahirović.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.