x

misterija

Keva iz Velikog brata nestala bez traga! Komšije: Živjela u kući s poljskim WC i gatala u kašike, svi se pitaju gdje je sad!

Zorica Marković, poznatija u narodu pod nadimkom Keva, svojevremeno je bila jedna od najzanimljivijih i najpopularnijih učesnica rijalitija "Veliki brat", i do dan-danas se prepričavaju njene smiješne izjave i svađe s pojedinim takmičarima.

Keva je bila i učesnica rijalitija "Farma 7" kad su je mnogi miješali s imenjakinjom, turbo-folk pjevačicom i višestrukom učesnicom rijalitija Zoricom Marković. Ona je sa svojim suprugom Simom Marićem odnijela pobjedu u kulinarskom takmičenju "Moja kuhinja, moja pravila", gdje su osvojili i nagradu od 50.000 eura. Ekipa Kurira htjela je da provjeri kako danas živi i izgleda Zorica, za koju mnogi tvrde da bi napravila lom i u "Zadruzi", pa smo se uputili ka Starom Slankamenu, gdje se ona poslije odlaska iz Beograda preselila sa svojom porodicom. Ipak, u ovom malom sremskom mjestu na desnoj obali Dunava saznali smo da je Zorica skromnu kuću u kojoj je živjela prodala prije tri godine i da je nestala bez traga i glasa!


Nekadašnje Zoričine komšije koje smo sreli u Slankamenu pokazale su nam trošnu vikendicu gdje je ona živjela s porodicom, pa su nam ispričale da je tu više nećemo naći i da o njoj ništa ne znaju od 2020. godine, piše Kurir.


Foto: Kurir

- Kako ne znamo Zoricu?! Ona je bila omiljena ovdje, baš u ovoj kućici su živjeli. I sad kad bi se pojavila u "Zadruzi", napravila bi lom. Pobijedila bi sigurno, pored nje ovi novi likovi ne bi imali nikakve šanse. Kao što i sami vidite, nije joj bilo lako. Ona i Sima su ovdje živjeli s njihovom kćerkom i Zoričinim sinom iz prvog braka. Ovo je vikendica koju je ona naslijedila od babe, tu je dolazila leti. Više nisu mogli da izdrže skup podstanarski život u Beogradu, pa su se preselili ovdje. Malo su i uredili ovu kuću, u početku je ovdje bio haos. Nisu imali ni kupatilo, samo poljski ve-ce. Pomalo su se bavili i gajenjem bilja, imali su i nešto živine. Imala je i dar gledanja u kašike, mnogi su dolazili tu kod nje da im kaže ko su im sveci zaštitnici. Što je otišla odavdje - niko ne zna - prisjetio se jedan od komšija.


Foto: Kurir

Tada se razgovoru priključio još jedan njihov bivši susjed, koji nam je otkrio da je Zorica kuću iznenada prodala 2020. godine.

- Zoki je ovdje život prijao. Svi su je jako lijepo prihvatili. Nije nam se ni na šta žalila. Bila je ovdje sigurno više od pet-šest godina. Odjednom, čuli smo da je, u jeku korone prije tri godine, odlučila da proda ovu kuću i da ode. Nikome ništa o ovome nije govorila, niti se kome javila. Bukvalno je nestala od tada i niko ne zna gdje je sad i kako je. Kao da je u zemlju propala. Bukvalno je nestala bez traga i glasa. Promijenila je i broj telefona. Sad ovdje viđamo jednog čovjeka koji je kupio kuću od nje, ali preko posrednika. Jednom nam je rekao da on nije imao nikakav kontakt s njom i da je nije ni vidio. Nadamo se samo da je živa i zdrava - završavaju zabrinute komšije.


Podsjetimo, jedna od najburnijih legendarnih svađa koje je Zorica imala na "Farmi" bila je ona s Vesnom Zmijanac, na čiji je račun je nakon jednih nominacija uputila žestoke uvrede.

- Osoba koju nominujem je kamiondžija Zorica Marić, zato što me prosto iritira - prokomentarisala je tada Vesna i namjerno pogriješila njeno prezime, nakon čega joj je Markovićeva odbrusila:

- Isti slučaj, iritiraš me, ministarko, znaš koliko mene zabole štikla kad ugazim u g..no što je ona mene nazvala kamiondžijom, ti si kerov k..ac - sa ironičnim osmijehom vratila joj je tada Keva.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.