x

Michael Bisping otkriva

"Khabib će prihvatiti revanš s Conorom"

Nekadašnji UFC šampion, a sada stručni saradnik ove organizacije Michael Bisping, otkrio je kako će Khabib Nurmagomedov prihvatiti revanš protiv Conora McGregora.

Bisping je nakon razgovora s prvim čovjekom UFC-a Danom Whiteom otkrio da je dobio potvrdu da će Dagestanac pristati na novi meč.

"Pitao sam Danu Whitea: Hoće li Khabib zaista pristati na njihov prijedlog? On mi je odgovorio: Khabib će pristati na borbu", rekao je Bisping i nastavio je:

"Khabib će prvo odraditi borbu sa Tonyjem u aprilu, a zatim će zbog razmazana napraviti kraću pauzu. Conor bi u tom slučaju morao čekati duže vrijeme na borbu. On to ne želi, pa pregovara o novoj borbi s Nateom Diazom. White je rekao da je prva borba Conora i Khabiba UFC-u donijela najveću zaradu u historiji, pa bi revanš mogao biti još i veći. Conor želi Khabiba, ali kako ga ne može odmah dobiti, njegov izbor je Diaz", rekao je Bisping.


Khabib i Conor su u zaista nevjerovatnom meču 2018. godine napravili pravi haos, a Khabib je slavio prekidom u četvrtoj rundi.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.