KIDS TIME FESTIVAL!

08.06.2019 12:00

Ljeto je uveliko pred vratima i mnogi roditelji se već sada pitaju kako i na koji način da svojoj djeci pronađu adekvatnu i kvalitetnu zabavu tokom raspusta. Vođeni upravo činjenicom da je u gradu veoma malo zabavno – edukativnih sadržaja za djecu svih uzrasta, pogotovo tokom ljetnog raspusta, rođena je ideja da se organizuje „Kids Time Festival“, koji će se od 8. juna do 22. jula 2019. godine održati na platou Skenderija.

Osmišljen i urađen je po svjetskim standardima i namijenjen je svim uzrastima, pa je sasvim izvjesno da će „Kids Time Festival“ postati centralno mjesto gradskih dešavanja tokom juna i jula.

Za djecu smo pripremili veoma bogat sadržaj, u kojem će podjednako uživati pripadnici svih generacija. Glavna atrakcija zasigurno će biti Kids Ninja Warriors poligon, ali i multifunkcionalni teren za šest sportskih disciplina, kreativne i edukativne radionice, „YouTube Corner“, Mini disko i brojni drugi sadržaji. Naravno, potrudili smo se da na našem festivalu podjednako uživaju i roditelji i iskoriste vrijeme za sebe dok su djeca okupirana našim animacijama – najavljuje PR festivala Semina Muminović

Također, ono po čemu su specifični i drugačiji od ostalih jeste CASHLESS zona, što znači da su sve transakcije bezgotovinske i beskontaktne, što je u modernim zapadnim zemljama već odavno standardna praksa. Jednostavnost i brzina plaćanja omogućila je lagodnost posjetiocima da umjesto traženja bankomata, mjenjačnice ili brojanja iznosa novca više vremena provedu uživajući zajedno sa svojom djecom u raznovrsnim sadržajima „Kids Time Festivala“.

Važno je napomenuti da su organizatori pripremili i brojne nagradne igre, mini kvizove, sportske turnire, a najsretniji posjetioc će imati priliku otputovati u Disneyland u Pariz.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.