x

Kija brutalno isprozivala Editu: Napada me djevojka koja provodi vrijeme kod mog bivšeg muža u stanu!

Nakon što je Edita Aradinović na pitanje o “ratu” sa Kijom Kockar reagovala kao da ne zna ni o čemu je riječ, oglasila se Kristina i to izjavom koja će napraviti totalni haos. Radi se o tome da se, prema Kijinim riječima, Edita druži sa njenim bivšim mužem i to u njegovom stanu!

“Sve djevojke koje provode vrijeme kod mog bivšeg muža u stanu odjednom imaju potrebu da me napadaju. Moraju da shvate jednu stvar, a to je da me niko od njih ne zanima”, poručila je Kristina za Telegraf.rs, čime je otvorila novu aferu na domaćoj estradi.

Podsjetimo, netrpeljivost Edite i Kije počela je komentarom Aradinovićeve na Instagramu o crvenoj periki koju je nosila ona, a poslije nje i Kija.


“Bila ova perika nekad dobar fazon… Dok nije prestala da bude”, napisala je Edita kada je vidjela da Kija nosi istu periku koju je ona nosila.

Kockareva nije čekala dugo da joj odgovori.

“Plati pa se klati. Kaže se u narodu tako. Da li je bitno ko je nosio kada koju periku i da li je realno da ste toliki kompleksi? Hoćeš da imaš samo ti – kupi. Sve što sam ja nosila, slobodno može svako da nosi, kao da je bitno. Spustite se malo na zemlju. Svako to iznosi na svoj način. Ja znam kako ću ja to nositi. Kao i komad garderobe. I tripovanje, i to od ljudi sa društvenih mreža, kao obučeš jednom nešto i više ne možeš. Alo, kako ja da idem majci pred oči sa takvim stavom koja ima 250e platu? Kompleksašice razne na estradi, nemoj sad da uzmem sve perike i islikam moju babu u njima”, poručila je Kija, da bi u narednoj izjavi, nakon nekoliko dana rekla:


“Edita je nebitna, ne zanima me ta djevojka uopšte. Nije mi bitna! Ne znam da li je ljubomorna na mene pošto ja radim sa ekipom iz FM pleja, ali ja se u njihov taj odnos nisam miješala, niti ću. Edita me toliko ne interesuje da je pitanje da li bi joj se uopšte javila ako je sretnem”, rekla je Kija u razgovoru za Svet.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.