x

Kija i Sloba kao Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin: Ovo može da se završi kobno, Kija mora u zatvor!

Pjevačica Kija Kockar je navaodno prije četiri dana nasrnula nožem na svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića.

Kako navodi izvor blizak tužilaštvu Prvog osnovnog suda u Beogradu, slučaj će bitgi iznijet pred tužioca početkom sljedeće nedjelje, a zbog navodnog korištenja oružja, pjevačica bi mogla da dobije i zatvorsku kaznu.

- Pošto je učesnica rijalitija u napadu na muža koristila nož, to može da se klasifikuje kao pokušaj ubistva. Ipak, pošto su Slobi konstatovane lakše tjelesne povrede, ona će vjerovatno biti kažnjena za drugo krivično djelo. Naime, zbog prijetnje opasnim oružjem Kiji prijeti i do tri godine zatvora - kaže izvor.


Naime, Slobodan Radanović ne želi da je tuži, ali policija je izašla na teren i sve zabilježila, a dokle god postoji snimak ili zapisnik, njegovo odustajanje od tužbe, pada u vodu.

Kija je prema pisanju Alo novina i ranije imala običaj da digne ruku na Slobu, dok su još bili u braku.

- Njihov brak je oduvijek bio turbulentan. Često su se samo svađali, a nije im bilo strano ni da se potuku. Sloba joj nikad nije udario, ali bi je često odgurnuo, kako ne bi trpio da ga udara po glavi ili licu - kaže izvor za "Alo".

Navodno je Kija imala napade bijesa najviše vikendom kada Sloba nastupa, bacala je stvari po kući, udarala ga kada dođe sa nastupa. Uvijek je bila ljubomorna i to nije mogla da sakrije.


- Prijatelju je nakon razvoda priznao da je od bivše trpio i fizičko i psihičko nasilje, zbog čega se čudio što su nakon razvoda ostali u kontaktu, ali znao je da je ona ljubomorna - kaže izvor i dodaje da su se prije napada posljednji put posvađali na parkingu kada ga je napala, a onda su raspravu nastavili iza zatvorenih vrata.

Ovaj obrazac ponašanja ona je primjenjivala i u Zadruzi kada ga je pljuvala i nazivala raznim pogrdnim imenima.

Psihijatar Jovan Marić zabrinut je zbog ovakvog ponašanja Kije Kockar, jer kako kaže plaši se da ne završe tragično kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda. Kada je čuo da se ovo dogodilo između Kije i Slobe, podsjeća na zločin iz 2010. godine kada je maneken Filip Kapisoda ubio pjevačicu Kseniju Pajčin, a zatim i sebe.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.