x

Kija i Sloba pucaju po šavovima: Kockareva i Radanović progone Anabelu! Dolaze u njenu zgradu, došli joj glave!

Anabelu Atijas u prvi mah nije pogodila vijest da Sloba Radanović želi da kupi stan u zgradi u kojoj živi, međutim kada je vidjela i Kristinu Kockar sa pjevačem, a shvatila da se jedan stan prodaje, zaključila je da ova nevjerovatna priča ima progoniteljske namjere.  

Naime, Kija i Sloba su ponovo počeli da se pojavljuju u javnosti, pošto su zakopali ratne sjekire nakon napada nožem zbog koga su reagovali i nadležni organi.

- Zaista sam šokirana činjenicom da gledaju stan u mojoj zgradi i da žele da mi se dosele iznad glave. Mi se bavimo isključivo našim životima i preko glave nam je da neko konstantno dobija prostor u medijima na naš račun i da se na očigledan način pravi marketing preko nas. U mojoj zgradi postoji jedan stan koji se prodaje, tako da je jasno da njih dvoje gledaju jednu nekretninu da kupe. Ako žele da se dosele, čestitam im, neka uživaju i neka im je sa srećom, iako mi je cijela ova priča nevjerovatna i progoniteljska, ali dobro, svako gradi svoj život i karijeru kako želi - završila je Anabela.


Podsjetimo, oni su odlučili da kupe stan u istoj zgradi u kojoj živi Anabela, majka Lune Đogani. Prije nekoliko nedjelja, paparaci su baš tamo uslikali Radanovića, a dvije nedjelje kasnije, u tu istu zgradu je ušla i bivša zadrugarka i njegova bivša supruga Kristina.

Iako oni tvrde da stan koji kupuju nije isti, ni da se nalazi u Anabelinoj zgradi, činjenice govore suprotno. Šokantno je da Kija i Sloba baš od cijelog Beograda, žele stan baš u Anabelinoj zgradi, a to je iznenadilo i Anabelu koja se trenutno nalazi sa Lunom u Švedskoj.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.