x

Kija i Sloba se podsmijavali Luni: Koliko se ugojila kravetina Đogajka, stomak joj je naduven, grudi jedino vade prosjek!

Čuveni ljubavni trougao iz "Zadruge" Luna Đogani, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović prisustvovao je modnom događaju Fešn selekšn prije dva dana u Belekspo centru, a bivši supružnici su nakon susreta sa Đoganijevom osuli paljbu na račun njenog izgleda.

Prva je stigla Luna Đogani, koja je gostovala na reviji "MB contur", gdje je izvela svoj hit "Deveti krug". Za tu priliku obukla je crni kombinezon koji je dodatno istakao njene atribute, a tokom nastupa grčevito se borila da sputa svoje ogromne silikonske grudi.

- Plašila sam se da mi se ne dogodi peh, pošto je poznato da su mi se razne stvari omakle pred kamerama. Dobila sam zahtjevan kombinezon za reviju, pa sam morala da pazim na dekolte. Kontrolisala sam kretanje kako ne bih sutra svašta čitala o sebi - priznala je Đoganijeva za Srpski telegraf.


Nakon nastupa pobjednice "Zadruge 2" održana je revija modnog kreatora Bate Spasojevića, a među brojnim poznatim ličnostima bili su Kristina Kockar i Slobodan Radanović. Bivši bračni par nije propratio nastup Slobine bivše ljubavnice, ali su zato na trenutak uspjeli da vide Lunu u hodniku Belekspo centra, a izvor sa lica mjesta otkriva da su se podsmijavali njenom izgledu.


- Kija i Sloba su došli odvojeno na modni događaj, ali su sjedili jedno pored drugog. Na hodniku su spazili Lunu kako odlazi nakon nastupa. Kada je revija počela, Kristina je došapnula Slobi: "Koliko se ugojila ona kravetina. Uvijek si znao da izabereš." Radanović ju je namršteno pogledao i upitao: "O kome pričaš, bre?" Kija se podrugljivo nasmijala, a zatim rekla: "O tvojoj Đogajki!" Pjevač je neko vrijeme nijemo gledao u prazno, a zatim tiho uzvratio bivšoj supruzi: "Stomak joj se naduo, šta znam, grudi vade prosjek." Komunikacija je nakon ovih Slobinih riječi obustavljena - prenosi izvor Srpskog telegrafa koji je sjedio tik do bivših supružnika.

Kija i Sloba do kraja modnog događaja nisu se razdvajali, a po završetku svako je otišao na svoju stranu, kao da se nikada nisu poznavali.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.