x

Kija isprozivala Lunu: Ona je opterećena mnome i kopira me!

Rijaliti-pobjednica i pjevačica u usponu Kristina Kockar je po izlasku iz prve sezone "Zadruge" objavila autobiografsku knjigu na iznenađenje mnogih, a kako Srpski telegraf saznaje, Kija je sada ubijeđena da je Luna Đogani kopira!

Naime, početkom nedjelje je promovisana blogerkina knjiga "Igra sudbine", koja do detalja opisuje kroz šta je sve Đoganijeva prošla dok je boravila u rijalitiju koji se emituje na ružičastoj televiziji, a Kockareva je došla do zaključka da Luna želi da bude njena kopija.


- Kristina je i dalje kivna na Lunu zbog toga što je njen bivši suprug Slobodan Radanović sa njom započeo aferu čim je kročio u rijaliti. Ona je svjesna činjenice da je sad sve to daleka prošlost i da na to neće da se vraća, ali joj i dalje smetaju pojedini Lunini postupci. Kija se mnogo smijala kada je prije nekoliko mjeseci čula da su se pojavili tračevi kako će Đoganijeva da snimi pjesmu. Prijatelji su to Kristini prenijeli, pa su se zajedno kikotali uz riječi da blogerka nikada nije radila na svom pjevanju i da je strašno što napušta posao modne blogerke i odlazi u pjevačice samo zato što je to sada moderno - otkriva naš dobro upućen sagovornik blizak Kockarevoj. Kako dalje saznajemo, Kija je počela da bijesni kada je saznala da će porodica Đogani u dosluhu sa Luninim fanovima da objavi knjigu, pa je bliskim prijateljima rekla da joj je sada kristalno jasno da je Luna kopira.


- Kad je Kija pročitala na portalima vijest da Lunina knjiga izlazi i da se organizuje promocija, prvo je izgovorila: "Pa ja ne mogu da vjerujem šta upravo čitam!" U tom trenutku je bila sa dvije dobre drugarice u svom stanu na Zvezdari, pa je počela da negoduje i da pljuje Lunu. Rekla je: "Stvarno ne znam u kom filmu živi ova mala i šta misli da radi?! Prvo mi je otela muža, a sad izdaje knjigu kao ja. Vjerujem da će uskoro da se ošiša na paž i da mi iskopira frizuru. Strašno je što uopšte komentarišem ovo, jer ovakva jeftina piskaranja ne treba da me zanimaju." Čim je objavljen datum kada će knjiga Đoganijeve da bude promovisana, Kiji su fanovi počeli da šalju u inboks slike djevojke koja je radila na pisanju ovog djela. Slali su joj i naslovnu stranu, kao i skrinšotove gdje se vidi kako ljudi na pojedinim blogovima blate Lunu, navodeći da bezuspješno pokušava da bude Kristinina kopija, pa se Kockareva kiselo smijala - završava naš izvor.


Bivša stjuardesa ipak nije željela javno da komentariše blogerkinu knjigu "Igra sudbine", ali je u više navrata stavila instastorije u kojima je na engleskom jeziku ispisala kratke citate u kojima je navela da svako treba da slijedi svoj put i ne viri u tuđa dvorišta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.