x

teška sudbina

Kija je gledala kako me njen otac tuče, a moj tata je pendrekom tukao mamu: Potresna ispovijest Nadice Zeljković šokirala javnost!

Pobjednica "Zadruge 4" i majka Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković, otvorila je dušu i otkrila istinu o tužnoj prošlosti.

- Kada sam upoznala Kijinog oca živio je sam. Cijeli grad se krstio što sam sa njim. Poslije sam čula da je bio oženjen u Njemačkoj, ali da 13 godina nije sa tom ženom. Nisu me osuđivali zbog njegovog bračnog statusa, već što sam mnogo dobro izgledala, a on sav nikakav! Bili smo godinu dana u vezi. 1988. godine sam ostala u drugom stanju. Kad sam se porodila vidio je dijete, pa nestao na tri dana. Do kraja života je živio momačkim životom - kazala je pobjednica "Zadruge 4".


- Želio je da me posjeduje. Bio je jako ljubomoran. Sve se promijenilo onda kad me je udario. Rekla sam: "Plakaću godinu dana, ali mi smo završili". Nisam željela da Kija odrasta u sredini gdje je nasilje normalna stvar. Nisam zaslužila ni da ima drugu ženu. Kija je bila svjedok svemu tome. Molio me je i kumio da se pomirimo, nisam željela - rekla je Nadica.

- Moj otac je bio nasilnik. Bio je i alkoholičar i tukao majku pendrekom. Zbog toga je bila u modricama. Hvatala sam ga za vrat i skidala sa nje - zaključila je Zeljkovićeva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.