x

Kija je izmislila da ima dečka: Sloba iznio prljave detalje o bivšoj ženi! Glave će mu doći kada čuje šta je rekao!

Sloba Radanović, poslije 5 godina zajedničkog života, neko je ko Kristinu Kiju Kockar najbolje poznaje. Njena izjava da je u sretnoj vezi već nekoiko mjeseci, šokirala je sve, a sada je pjevač otkrio o čemu se zapravo radi.

Naime, Kristina je u jednom intervjuu izjavila da joj je novi dečko biznismen, koji ne živi u Srbiji. Niko je nikada nije vidio sa njim, pa ni Radanović, sa kojim se sada druži, ali je pjevačica otkrila kako uživa u ljubavi. Sloba je bio upitan o novoj vezi svoje supruge, ali, nije se puno potresao, s obzirom da on sumnja u istinitost iste.

- Nije me upoznala i nemam pojma ko je i da li je stvaran - priznao je Sloba u jednom intervju, što će iznenaditi mnoge, a ono što je dodao prava je senzacija na estradnom nebu.


- Moguće je da je izmislila, a možda i nije, šanse su pola -pola, zaključio je Sloba.

Ono što intrigira mnoge, jeste da li će ovaj nekadašnji bračni par, formalno više ne, mada pred crkovm i dalje u braku, pronaći put pomirenja.

- Nema šanse, imamo mnogo nesuglasica i mnogo toga je iza nas preko čega bismo morali da pređemo. Ne znam šta bi to moglo da se desi pa da sve zaboravimo i krenemo ispočetka. Ja nemam djevojku i dalje sam slobodan kao ptica na grani - iskren je bio Radanović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.