x

KIJA: KAKO SAM SAZNALA DA JE SLOBA GEJ?!

Kristina Kija Kockar uživa u popularnosti nakon rijalitija "Zadruga", ali i u novoj vezi sa reperom Vukom Mobom, međutim, trn u oku očito joj je i dalje zakoniti suprug Slobodan Radanović.

Iako su potpisali papire za razvod i navodno odlučili da nastave živote odvojeno, Kockareva se ponovo pozabavila pjevačem, te je bez dlake na jeziku izjavila da Sloba ima gej-tendenciju i potvrdila glasine da voli isti pol.


Naime, Kristina je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak svjetske dive Bijonse, koja gestikulacijom pokazuje da je šokirana. Kratak video ima i opis koji je brojne fanove začudio.


- Onaj trenutak kada shvatiš da tvoj muškarac ima gej-tendenciju - napisala je Kija, aludirajući očito na supruga, koji je već u medijima dovođen u vezu sa muškarcima.


Kako izvor blizak rijaliti-pobjednici navodi, Kija je pobijesnila kada je čula da Sloba ismijava njenu vezu s Vukom Mobom, pa je odlučila da ga udari tamo gdje ga najviše boli.


Srpski telegraf prvi je otkrio da je Kristina prije rijalitija pronašla Slobu sa muškarcem na gomili i tada otkrila da je u braku sa bis*ksualcem. Kako je izvor naveo, Kockareva, koja je tada radila kao stjuardesa, htjela je da iznenadi muža, te mu nije najavila dolazak s puta. Tada je u njihovom stanu zatekla Slobu sa prijateljem u dnevnoj sobi, gdje su razgolićeni razmjenjivali nježnosti. On joj je tada rekao da je samo eksperimentisao i da to nije njegovo s*ksualno opredjeljenje. Nakon toga, zadrugar Marko Zec izjavio je za medije da je saznao da je Slobodan imao dečka u Zrenjaninu.


- Njih dvojica se nisu razdvajali. Onda ih je neko uhvatio, Kija je za to saznala i onda se svađala i sa Slobom i s tim likom - rekao je ranije Zec, a po ulasku u "Zadrugu" otkrio je da mu je Radanović slao poruke putem Fejsbuka i da mu je slao fotografije polnog organa.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.