x

Kija Kockar kupila stan u elitnom dijelu Beograda, a komšije ispričale sve o Slobinim posjetama!

Kija Kockar je nakon izlaska iz rijalitija kupila stan u Beogradu i preselila se iz Zrenjanina. Svoj dom potpuno je opremila i u njega se nedavno uselila. Pobjednica “Zadruge”, pjevačica Kristina Kija Kockar, skućila se u elitnom dijelu naselja Karaburma. Kako bi vidjeli gdje je Kija pronašla svoj dom, ali i kakva je kao komšinica, ekipa “Blica” se zaputila među njene susjede.

Naselje je puno novih zgrada i luksuznih vila, a Kija je odabrala stan na kraju jedne slijepe ulice. Komšije ističu da je kod njih uvijek mirno, nema gradske buke i vreve, a vazduh im je čistiji nego u centru zbog velikog zelenila i šume koja se nalazi u blizini. Iako nisu stigli Kiju da upoznaju dobro jer se skoro doselila iz Zrenjanina u Beograd, nije im promakao detalj da joj je bivši suprug Slobodan Radanović čest gost.


Starija gospođa koja živi u zgradi u kojoj se nastanila Kristina rekla je da kroz prozor često viđa bivše zadrugare Anu Korać i Slobu Radanovića kako dolaze kod nje. Doista, Anu dok nije ušla u rijaliti, a Slobu i sada.


“Drago mi je što je Kija došla u moj kraj. Kad sam čula da ona kupuje stan u mojoj zgradi baš sam se obradovala. Dobra je komšinica, ne pravi nikakvu buku i ne pušta muziku. Sloba je obilazi često, a i Ana Korać joj je dolazila prije ulaska u rijaliti. Znam da je imala operaciju. Pred tu intervenciju često joj je majka bila tu. Sigurno da je ohrabri i pruži joj podršku, mislim da je i spavala u njenom stanu. Ja sam Kiju podržavala i dok je u “Zadruzi” bila, vidi se da je jedna fina djevojka. Uvijek se kulturno javi i popriča kad se sretnemo”, rekla je Kijina komšinica koja nije željela da se predstavi.

Komšinica Marija kaže da se Kija ne kreće po kraju.


“Kristina često nije kući, obično su joj navučene roletne. Ne viđamo je da se šeta po kraju niti da ide do obližnjih prodavnica. Imamo jedan lijep restoran tu blizu, pa svi iz kraja često odemo tamo, međutim ona tu nije zalazila. Možda još uvijek nije čula za njega, skoro je došla, ali u svakom slučaju voljela bih da je sretnem. Ugledam je nekad kada prođe autom u garažu, pa iz garaže ide u svoj stan. Nemamo priliku da sad nešto popričamo sa njom. Sreli smo Slobu ovdje u kraju, bio je kod nje sigurno. I poslije svega što se priča izgleda mi da su oni ostali u dobrim odnosima”, uvjerena je ova komšinica.


S druge strane, u neposrednoj blizini rijaliti zvijezde živi još poznatih.

“Nisam znala da je Kristina ovdje, ali ništa me ne čudi više. Ovaj naš kraj je popularan među poznatima, pa se sve više nastanjuju malo dalje od centra. Odmah tu iza žive pjevačica Buba Miranović kao i doktor Filgud. Ove novije zgrade još nisu nastanjene, tek je nekolicina stanova prodato. Lijepo što je i ona došla kod nas”, kaže ljubazno jedna starija gospođa.


Evidentno je da postoje i oni koji ne vole Kockarevu, a jedna od njenih susjedki nam je to jasno stavila do znanja.

“Ne znam da li je tu, a i da jeste svejedno mi je. Nemam namjeru da pročitam njenu knjigu, a ni taj rijaliti kojeg je bila deo nisam gledala. Meni ona nije poznata ličnost, a ni mojoj djeci neće biti. Učim ih nekim drugim vrijednostima”, kratko je poručila komšinica koja je za ruku vodila dječaka i djevojčicu.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.