x

otkrila istinu poslije 3 godine

Kija Kockar napokon priznala šta je slagala u Zadruzi!

Kristina Kija Kockar pobijedila je u rijalitiju "Zaduga" 2018. godine, sada je otkrila da je ipak bilo i laži sa njene strane.

Prilikom davanja jednog intervjua pjevačica je otkrila da je prije 3 godine slagala javnost.

"Ja sam odrasla u gradu. Baš sam iz Zrenjanina, a ne iz nekog okolnog sela. Imam rođake na selu, ali nikada nisam išla kod njih. Čak je i moja baka oduvijek živjela sa nama, a druge bake i deke su preminule prije mog rođenja ili kada sam bila veoma mala”, ispričala je Kija, a onda dodala:


“Nisam imala dodira sa selom. Nikad nisam muzla kravu, čistila balegu i slično. To sam slagala tamo kad sam bila u "Zadruzi", kad su dolazile gazde i pitale me da li sam bila kod kokoški, na šta sam ja odgovorila: "Da, naravno, kako da ne”, priznala je Kockareva uz osmijeh.


“Možda sam poslije jednom ili najviše dvaput bila u kokošinjcu. Iako nisam radila sve te stvari kao dijete ili kasnije tokom života, moram da priznam da sam često izlazila u seoske diskoteke. Tamo su bili najbolji provodi. Bila sam i pod šatorom kad su bile slave sela. Ne bih, ipak, pjevala pod šatorom. Nije to za mene. Mada, ako vole moju muziku nek me zovu, što da ne”, zaključila je pjevačica u emisiji “Bez pardona sa Žaklinom”.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.