x

prepala se?

Kija Kockar napravila skandal: Trebala je da gostuje u Ami G Show-u, ali nije došla! Otkriven razlog!

Iako je svega tri godine prisutna na javnoj sceni, mnogi ubrajaju Kiju Kockar među "majstore domaćeg šou-biznisa".

Premda su joj mnogi predviđali pad u zaborav odmah po napuštanju rijalitija "Zadruga", koji ju je proslavio i u kom je odnijela pobjedu, ona je otpočela muzičku karijeru i postala članica žirija čak dva talent šou-programa, a uz to je izdala i autobiografsku knjigu.


Ipak, čak i tada su joj mnogi davali još koji mjesec prije nego što prestane da bude interesantna publici i medijima, ali tri godine kasnije Kija pobija tu teoriju, a, osim činjenice da uvijek ima nešto novo da ispriča i harizme, mnogi to pripisuju i profesionalizmu i spremnosti da se uvijek odazove pozivima voditelja emisija i novinarima.


Upravo zato su mnogi ostali u šoku kada se Kockareva nije pojavila na nedavnom snimanju emisije kod Ognjena, iako je najavljena kao gošća, a ona sama nije dala podrobnije objašnjenje zbog čega je došlo do toga.

Ipak, izvor "Sveta" otkriva da je razlog navodno bio Miki Đuričić, koji je, takođe, bio gost, te pjevačica nije željela da sjedi pored čovjeka koji je izjavio da je "prodala očevu sahranu", zbog čega ga je i tužila.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.