x

Kija Kockar napušta pjevanje: Evo čime će se baviti!

Kristina Kija Kockar riješila je da svoju dosadašnju ušteđevinu, ali i novac koji će zaraditi u narednom periodu, uloži u otvaranje restorana u Beogradu, saznaje Kurir Stars.

Naime, već duže vrijeme pjevačica ima ideju da se posveti ugostiteljstvu jer je to vrlo zanima, a s druge strane, imala bi i dodatnu sigurnost kada je riječ o finansijama. Situacija s pandemijom koronavirusa navela ju je da o tome ponovo razmisli i ubrza cijeli proces. Muzičari širom svijeta ne mogu da rade kao nekada, što traje već tri mjeseca, a pitanje je kako će ubuduće funkcionisati nastupi pjevača, pa zbog toga Kija želi da pokrene privatan biznis.


O tome je razgovarala s prijateljima koji već imaju svoj restoran i oni su joj dali nekoliko korisnih savjeta, prije svega o lokaciji. Složili su se da je najbolje rješenje da lokal otvori na Novom Beogradu, gdje je tokom cijelog dana veća frekvencija ljudi i saobraćaj bolje funkcioniše nego u starom dijelu grada. Što se tiče izbora hrane, priča nam izvor blizak Kockarevoj, biće zastupljeno nekoliko različitih kuhinja, a planira i da radi dostavu hrane. Kristina je spremna da u ovaj biznis uloži dosta novca, prema nekim procjenama, između 100.000 i 150.000 eura.


Dio para već ima, ali je to daleko od potrebnog iznosa. Zato će u narednom periodu, kada budu počeli nastupi, morati da štedi više nego ikada kako bi mogla da realizuje svoju ideju.

- Mislila sam da se šali, ali ona je vrlo ozbiljna. Zaista želi da otvori restoran i već radi na tome, počela je da se raspituje o slobodnim lokalima, da istražuje kulinarstvo, baš se uživjela u tu priču. Naravno, Kija neće tako brzo moći da otvori restoran, bar ne do kraja ove godine - rekla nam je pjevačicina prijateljica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy