x

Kija Kockar pronašla novi način kako da zarađuje novac!

Pjevačica i rijaliti zvijezda Kristina Kija Kockar važi za ambicioznu djevojku koja želi da se ostvari na više poslovnih planova. Pored toga što se već uspješno bavi pjevanjem, iako je tek krenula u muzičke vode, napisala je autobiografsku knjigu, a sada kreće u novi poslovni izazov inspirisana starletom Kajli Džener koja je isto ovo uradila prije nekoliko godina.

Kristina je riješila da pokrene svoju kozmetičku liniju i iskoristi svoju popularnost da prezentuje mladim djevojčicama i djevojkama koje je prate prirodan izgled:

- Kija među svojim fanovima ima dosta tinejdžerki i mladih djevojaka, pa je smislila novi način da zaradi. Želi da im ponudi kvalitetnu šminku po pristupačnoj cijeni. Njena linija biće će biti otvorena sjajevima i ruževima za usne, a kasnije će se proizvodnja proširiti i na ostalu šminku - navodi izvor za "Hit" i nastavlja sa detaljima koji se kriju od javnosti:


- Kija je pobornik diskretne šminke. Zbog toga će cijela njena kozmetika biti bazirana na što prirodnijim tonovima i bojama. Želja joj je da djevojke i žene sa proizvodima koji će nositi njen potpis izgledaju kao da nisu ni našminkane- tvrdi izvor blizak pobjednici "Zadruge 1" . 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.