x

javile se i jedna, i druga

Kija Kockar se oglasila nakon priče da je njena kuma rođaka Velje Nevolje!

Djevojka V.I. koju je javnost upoznala kao veliku podršku Kristine Kije Kockar tokom učešća u Zadruzi 1, u pojedinim medijima navedena je kao bliska rođaka Veljka Belivuka, poznatijem kao Velja Nevolja, te sestra Damira I. koji je optužen za ub.stvo druga Ivana T. (22).

Međutim, Kristina je na ova povezivanja oštro odgovorila, rekavši da ona i izvjesna V.R. više nisu u bliskim odnosima.

- To je njena stvar da li će da priča o tome, ja tog čovjeka nikad nisam upoznala, a čula sam uopšte za njega tek kada je uhapšen. V.I. nije moja prava kuma već smo tako se zvale, jer smo mislile da ćemo to ostvariti u budućnosti, jer je u jednom trenutku bila vjerena, ali to se nije desilo - izjavila je Kija za Telegraf Jetset.


- Bile smo jako dobre drugarice i pomogle smo jedna drugoj dosta, ali ona i ja više nismo u kontaktu isključivo zbog drugačijih pogleda na svijet - dodala je Kristina.

Ovim povodom kontaktirali smo i V.I, koja je  istakla da je njen brat nevin, a osvrnula se i na odnos sa Kristinom, javlja Telegraf.rs.


- Sve ovo što se piše je neistina, nismo se oglašavali moja porodica i ja, nismo željeli ni u kakve priče da ulazimo bespotrebno. Damir je apsolutno nevin u cijeloj toj priči i koga god da sretnete da li od komšiluka, ili drugova i drugarica, reći će vam samo riječi hvale za Damira, zaista je najbolji dečko u cijelom kraju. Mi smo potreseni sa ovim glupostima i lažima, tu može samo tužba da reaguje, doći će vrijeme za priču i dokaze... - rekla je Vanja.

- Kija i ja nismo u svađi, smo smo se razdvojile iz nekih naših razloga - dodala je.

.

.

..

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.