x

iskreno o rijalitiju

Kija Kockar: Sloba je imao odnose u kabini u kojoj sam se ja poslije tuširala! Gade mi se!

Kristina Kockar prorijedila je svoja medijska pojavljivanja, pa su mnogi pomislili da je riješila da se povuče sa estrade. Međutim, Kija vredno radi na svom novom albumu koji će, kako tvrde njeni saradnici, napraviti pravi bum, a u planu je i duet sa najvećom muškom zvijezdom Acom Lukasom.

Kockareva otkriva sve o novoj nekretnini koju je kupila u inostranstvu, povratku u rijaliti, razvodu od Slobodana Radanovića, odnosu Dalile i Dejana.

Mnogi pjevači se žale da su zbog korone ostali bez novca, ti si nedavno kupila stan u Turskoj. Da li si na vrijeme odvajala, ili si nakon karantina povećala cijenu nastupa?


- Imala sam ušteđevinu koju sam čuvala baš za taj stan. Za njega sam znala još prošle godine ali čekala sam da završim neke druge stvari u Beogradu da bih bila sigurna da li je to za mene prava investicija. I presrećna sam što sam ga kupila jer dok sam bila tamo, osjećala sam se kao kod svoje kuće. Sve mi odgovara i jedva čekam da odvojim vrijeme i povedem drugarice da uživamo. Što se tiče nastupa i pojavljivanja u medijima, sklonila sam se poslije turneje sa Acom Lukasom jer radim na albumu i na nekim drugim stvarima, dosta sam i putovala, nigdje nisam htjela da gostujem po emisijama. Naravno da nije manjkalo novinskih napisa, većinom izmišljotina, i vidim da me redovno pominju u Zadruzi.


Već četiri godine si aktuelna na javnoj sceni, šta ti je najprijatnija, a šta najneprijatnija situacija koju si za to vrijeme doživjela?

- Bilo je zaista prelijepih trenutaka. Koncerti, pjesme, žiriranje, knjiga, nagrade, bezuslovna ljubav fanova. Uglavnom, sve se mijenjalo, malo gore, malo dole, kakav je i sam život. Što se tiče javne scene, ne želim da izaberem najneprijatniju stvar jer ne želim da ona utiče na moj život, iskreno, šta može da bude neprijatnije od laži, a bilo ih je milion. Te neprijatne scene su kreirali drugi ljudi uvlačeći mene ali kako su ih oni kreirali, tako neka ih oni i nose. U privatnom životu sam doživjela grozne stvari, ali to je sve iza mene. Konačno. Počela sam da vježbam, sklonila sam sve negativne ljude iz svog života i postala najbolja verzija sebe.


Koliko je sujete prisutno među pjevačima, da li smatraš da neke kolege i dalje osporavaju tvoju muzičku karijeru?

- Uvijek je bilo prisutno, ali to je tako u svakom poslu. Da, osporavaju je, to je istina, neki koji nisu kompetentni da to rade. Moj teret je što sam bila u rijalitiju, ali to je to. Ja nemam putera na glavi i mirno spavam.

Reklo bi se da još od prve Zadruge svaku narednu obilježava javna prevara supružnika. Kako to komentarišeš?

- Gade mi se. Ne gledam više Zadrugu jer sam shvatila da je to toksično za mene, samo vidim to sto mi pošalju ako mene pominju. Žao mi je što se na TV-u pokazuje loš primjer toga šta je brak, što se nečija bol banalizuje i što je sve, nažalost, većini postalo normalno. Meni nikad neće. Sama činjenica da sam odbila pjesmu gdje se pominje da ja nekog razvodim govori sve. Ko je prošao bilo kroz raskid ili razvod, zna koliko to boli, pogotovo kad se oprastaš od nekog koga voliš najviše na svetu. Zato mi se prevrne želudac kad neko kaže: „Pa dobro, svi se razvode, to je normalno“. Ne, nije!


U ovoj sezoni, prvi put je žena ta koja je nevjerna. Šta misliš o cjeolokupnom odnosu Dalile, Dejana i Cara?

- Nisam ispratila, čula sam razne teorije, da li je dogovor ili ne. Zato ne mogu da sudim.

I sama si, kao i Dejan, doživjela da se tvoj muž u istoj kući grli sa drugom osobom. Koliko ti je to vratilo loše uspomene?

- Moj bivši muž je imao s.ks na metar od mene u sobi gdje smo nas 30 spavali i u WC kabini gdje sam ja poslije išla da se tuširam, ali i po kokošinjcu, dobro da tu nisam zalazila. Dejanu je zasad OK, ako već upoređujemo. Ali i to je davno iza mene i nisu to moja djela da se njima ponosim ili da ih se stidim, tako da ne moram u detalje. Uostalom, napisala sam sve u mojoj knjizi. Najružnije stvari su se desile tek poslije. Možda ćete čitati u drugoj knjizi.


Da li bi ponovo ušla u rijaliti i ako bi, šta bi ti ovoga puta osim novca bio motiv?

- Ništa sem novca ne bi bio motiv. Ne vjerujem da bih ikad više imala ono najgore iskustvo. Ali iskreno, ne vjerujem da ću ikad više ući u rijaliti. Prošlo je četiri godine i to je iza mene.

Mijenjala si dosta profesija tokom života, da li planiraš da ostaneš u muzičkim vodama ili za nekoliko godina sebe vidiš u nekoj drugoj djelatnosti?

- Pa nisam toliko mijenjala poslove koliko sam radila uporedo. Iskreno, ne znam gdje će me život odvesti ali smatram da sam sposobna i dokle god sam zdrava, vrijedna, snaći ću se. Voljela bih da imam svoju kompaniju, nešto što mogu da radim iz bilo kog kraja svijeta, da me ne drži mjesto.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.