x

Kija kulirala Vuka Moba, muvala se sa Slobom!

Pobjednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar pojavila se u srijedu uveče u Valjevu na ceremoniji Oskar popularnosti, međutim, ona je tokom cijele večeri izbjegavala kontakt sa Vukom Mobom!

Naime, kako saznajemo bivša stjuardesa je na dodjeli ove nagrade sve vrijeme bila uz bivšeg muža na iznenađenje mnogih, pa je na sve načine izbjegavala da gleda u pravcu stola za kojim je sjedio reper.


- Kristina je na dodjelu nagrada stigla sama, a kako je Sloba stigao nekoliko minuta prije nje, već na vratima su se pozdravili i ispozirali okupljenim foto-reporterima. Radanović je Kiju zagrlio dok su pozirali, a nakon slikanja su se zajedno uputili kako bi se smjestili i uživali u ostatku večeri. Iako se rijaliti za oboje odavno završio, Kija i Sloba su i dalje u žiži javnosti zbog brojnih afera koji se za njih vezuju. Mnogima je odmah zapalo za oko to što se Kockareva nije odvajala od bivšeg muža, pa su sve vrijeme ćaskali za stolom, smijali se i pili piće - priča naš izvor koji se našao na licu mjesta. Nedaleko od njihovog stola sjedio je Vuk Mob, koji je ljetos imao aferu sa Kockarevom, a kako nisu ostali u dobrim odnosima, Kija nije prišla da se pozdravi s njim.


- Čim je ušla u salu, Kristina je vidjela Moba, a kad je i on nju ugledao, okrenula je glavu. Nije htjela da mu se javi niti da gleda u njegovom pravcu, pa mu je okrenula leđa kako bi izbjegla da im se pogledi eventualno opet sretnu. Sa Slobom je sve vrijeme razgovarala, što je privuklo pažnju prisutnih, a kako je on u dobrim odnosima sa Vukom, u jednom momentu je prišao da mu se javi. Mob je pozvao Slobu da mu se pridruži za stolom, pa su malo proćaskali, a kasnije se opet vratio za sto gdje je sjedila Kockareva. Vuk je odmah vidio da Kockareva ne želi nikakav kontakt s njim, pa ništa nije spominjao Slobi. Nije se ni trudio da dopre do nje, pa su cijelo veče presjedili odvojeno - završava naš sagovornik.


Inače, Vuk, po svemu sudeći, nije zamjerio Kristini što ga je čitavo veče ignorisala, pa je za medije rekao da će je zajedno sa Slobodanom i ovog ljeta možda pozvati da dođu u njegovu vilu na moru kako bi se svi zajedno provodili.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.